Merhaba dota tutkunları;

Wepladaki genclik olarak Wepla Wdc programinin güncellemesiyle ilgili sıkıntı cektiginizi biliyorum bunun için size cözüm yolunu sunuyorum toplaşin iyice dinleyip yönlendirmelerime uyup işlemleri yapin , başarabilirsiniz inanıyorum.

Öncelikle aşagıdaki linkten dosyayi cekiyoruz. İşlemlere başlamadan önce virüs programlarınızı kapatmanızı tavsiye ederim bi çogu gereksiz yere ötüyor

http://cdn.wepla.com/files/Wepla.Client.Portable.0.6.218.rar

 

 

 

 

 

 

 

Dosyayi cektikten sonra acmak için winrar programına ihtiyac duyucaksiniz. Winrar programı ile indirdiginiz dosyayi herhangi bir yerde actiktan sonra Dota ile ilgili tüm programları kapatıp , içindeki tüm dosyaları “C/Program Files/Wepla/WeplaeseletronicSports’un” klasörünün içerisine kopyaliyorsunuz ve dosyaları degiştir secenegini tıklayip üstüne yaziyorsunuz. İşlemi yaptıktan sonra Wepla wdc yi tekrar caliştirdiginizda artık güncelleme yapabiliceksiniz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu işlemleri yaptıktan sonra Wepla wdc yi çaliştirip aşagıdaki warcraft ikonuna tıkladıgınızda “1.26 için eski version mevcut, güncelleme yapılsın mı” diye bir uyarı cıkıcak bu güncellemeyi yaptıgınızda (600 kb kadar) oyuna tekrar warcraft ikonundan girdiginizde tüm oyunları görebiliceksiniz.

 

Hadi kolay gelsin 😉