Microsoft, pazarın ve bilişim endüstrisinin isteklerine en hızlı ve en iyi uyum sağlamasıyla başarı grafiğini hızla yükseltmiş bir dünya markasıdır. Eski ürünlerini sürekli olarak destekleme özelliğiyle de fark yaratan bu en büyük yazılım firması, sertifikasyonda da eski sertifikalarına sahip çıkarak, yeni gelişmelere ve isteklere uygun sertifikasyon programın da geliştirmektedir.

“Microsoft Teknoloji Uzmanlığı” Sertifikasyonu başlığı altında iş yaşamın da gerek duyduğu özel uzmanlık alanlarına karşılık gelen sertifikasyonlar yer almaktadır. Firmalar için işe tam olarak ve en uygun uzmanlık düzeyini belgelemek üzere hazırlanan MCTS başlığı altında yer alan sertifikasyonlardan ilk örnekler aşağıdadır. Yeni teknolojilerle birlikte sertifikasyon uzmanlık alanları da artacaktır.

Microsoft’un yeni sertifikasyonuna dünyada ve Bursa’da aynı anda erişmeniz için ilk olarak MCTS: SQL Server 2005 programını sunuyoruz.

Technology Specialist: SQL Server 2005

Technology Specialist: .NET Framework 2.0 Web Applications

Technology Specialist: .NET Framework 2.0 Windows Applications

Technology Specialist: .NET Framework 2.0 Distributed Applications

Technology Specialist: BizTalk Server 2006

Technology Specialist: SQL Server 2005

Microsoft SQL Server 2005, önceki sürümlerin geliştirilmiş özellikleriyle, daha piyasaya çıkmadan önce SQL kullananlar tarafından üzerinde çalışılmaya başlanmış ileri özellikte bir sürümdür. Bu alanda sertifika sahibi olan MCTS’ler SQL Server 2005 ürününü derinlemesine ve üstün uzmanlık derecesinde bildiklerini belgelemiş olurlar. Üstelik yalnızca kendi alanlarına özgü konularda uzmanlaşmak için harcanan çaba, hem kısa süre almakta hem de uzmanlıkların kalitesini arttırmaktadır.

“MCTS: SQL Server 2005”, SQL Server’dan aşağıdaki beklentileri gerçekleştirmek için yetkili uzmanlık unvanıdır.

Hızlı Sonuçlar: Yeni bir Management Studio, Visual Studio 2005 ile entegrasyon ve Microsoft.NET platformunun sağladığı avantajlarla daha hızlı ve etkin uygulamalar geliştirme olanağı sağlar.

Hızlı ve Doğru Kararlar: Çok boyutlu iş dünyasında veri bütünleştirme, analiz ve raporlama olanağı, daha hızlı ve doğru kararlar alınmasına yardım eder.

Yüksek Performans ve Güvenilirlik: Çalıştığı ortamın kaynaklarını en iyi şekilde kullanarak yüksek performans, uygulanabilirlik ve güvenlik açısından ek özellikleriyle veri güvenliği, gizlilik, güvenli ilk ayarlar, etkin şifreleme olanaklarını hizmete sunar